De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Zomervakantie vanaf 3 augustus t/m 24 augustus

Blog - 17 juli 2020 in

Zomervakantie vanaf 3 augustus t/m 24 augustus

Lieve klanten,


Het is bijna zover, de zomervakantiesluiting is inzicht..... 


Het zijn enorm rare tijden geweest, waarin de schoonheidssalon 9 weken gesloten is geweest. Gelukkig mag ik alweer een paar maanden aan de slag, met de nodige aanpassingen. Het zijn tijden geweest waarin we ons allemaal hebben moeten aanpassen.


De Pure Beleving gaat ook in de zomer in verband met vakantie sluiten van 3 augustus t/m 24 augustus om even lekker te ontspannen! 


Ik wens u allen, of u nu weg gaat naar de zon, of lekker gaat ontspannen in de tuin, of doorgaat met werken een heerlijke zomer toe!

Graag zie ik voor de sluiting of erna weer heerlijk om u te kunnen laten ontspannen. Tijdens de vakantie ben ik niet telefonisch bereikbaar, maar u kunt mij altijd een email sturen of het contactformulier invullen die ik na de vakantie zal beantwoorden. Ook kunt u nog steeds boekingen online blijven maken op www.depurebeleving.nl.


Zonnige groet,


Aimée Horsman