De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Zomervakantie

Blog - 09 juni 2022 in

Zomervakantie

Lieve klanten,


Het afgelopen half jaar is weer voorbij gevlogen. Weer een lockdown verder, maar sterker terug gekomen dan ooit tevoren. 

Enorme drukke maanden achter de rug, en nog steeds volop aan het knallen. Heerlijk als je continue nieuwe en blije klanten in je salon mag ontvangen, en de klanten die je hebt je zo trouw zijn gebleven de afgelopen 3 jaar. Het afgelopen half jaar hebben jullie af en toe geduld moeten hebben voor wat betreft de wachttijden in de salon, en dit hadden jullie ook. Ik wil jullie hier allereerst voor danken.


Maar nu is het tijd, om even lekker een break te nemen....

Of we nu weg gaan of niet (is voor mij ook niet zo zeker met Schiphol), gewoon even een paar weekjes vrij om niks te hoeven doen. Daarom is De Pure Beleving gesloten van 23 juli t/m 15 augustus. Voor die tijd ga ik jullie allen nog even heerlijk stralende huidjes geven, die helemaal zomerklaar zijn. Heeft u nog geen afspraak geboekt, er is nog een enkel plekje vrij in de agenda, of u kunt u inschrijven op de reservelijst.


Heeft u vragen of mededelingen betreffende uw afspraak tijdens mijn vakantie? Deze mag u naar mij mailen, en zal ik vanaf 16 augustus voor u beantwoorden.


Gaat u er ook even heerlijk tussen uit, naar het buitenland, lekker thuis in de tuin, of blijft u werken? 

Ik wens u een hele mooi zomer toe.


Zonnige groet,


Aimée Horsman