De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Wij gaan met vakantie!

Blog - 23 juli 2021 in

Wij gaan met vakantie!

Lieve klanten,


Wat is het een raar jaar geweest sinds vorig jaar zomer. Ik heb tranen gelaten en gelukkig de afgelopen maanden ook weer veel met jullie kunnen lachen. Direct na de lockdown heb ik jullie allemaal weer heerlijk mogen ontvangen in de salon. Fijne gesprekken met jullie mogen hebben, en heerlijke ontspanmomenten mogen geven. Drukker dan ooit tevoren is het geweest en momenteel nog. Enorm genieten, zeker na zo'n jaar als dit.


Helaas staan we nog lang niet waar we graag zouden willen staan op dit moment. Ondanks dat Covid nog steeds aanwezig is, zijn er een aantal lichtpuntjes geweest aan versoepelingen, waardoor we dit jaar gelukkig toch van een  welverdiende vakantie kunnen gaan genieten. Ook ik ga dit doen, even er helemaal uit, en hopelijk even onbezorgd qualitytime met de familie.


De schoonheidssalon is gesloten van 31 juli tot en met 23 augustus. U kunt tijdens deze vakantie altijd reserveringen online maken, en eventuele emails of contactaanvragen zal ik zo spoedig mogelijk beantwoorden vanaf 24 augustus.


Voor een ieder die ook even een heerlijke break gaat houden, genieten van zijn of haar ontspanning in ons eigen land of in het buitenland, wens ik een heerlijke tijd toe!


Enjoy,


Zonnige groet Aimee Horsman