De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Merry Christmas and a Happy New Year

Blog - 19 december 2020 in

Merry Christmas and a Happy New Year

Lieve Klanten,


Het einde van 2020 is alweer in zicht. Het was een heel bijzonder jaar.....!

Een jaar om nooit te vergeten, en ik denk voor ons allen dat hier geen woord van overdreven is!

Voor mij persoonlijk is het een jaar geweest waarbij ik enorm veel heb geleerd en ben gaan relativeren.

Daar waar ik aan het begin van dit jaar dacht dat mijn wereld zou ophouden met de tegenslagen die op mijn pad kwamen, heb ik nu het gevoel op de hoogste berg ooit te staan. En die berg is nog steeds aan het groeien, en ik klim nog steeds elke keer een stukje hoger!


Februari, de eerste berichten over  "een Corona-virus" uit China stroomden langzaam binnen, nooit wetende dat wij een maand later aan de beurt zouden zijn. 

19 Maart sloten helaas de deuren van De Pure Beleving tijdelijk. Veel onzekerheden maakten zich meester over mij. Hoe ging de salon hier uitkomen? Zouden mijn klanten nog terugkomen? Wat moest ik tijdens de lockdown doen, om mijn klanten op alle vlakken te kunnen blijven dienen? Ik moest grenzen over, en outside the box gaan denken. Ik ben bestellingen gaan rondbrengen iedere week, ondersteunde de klant die daar behoefte aan had met videobellen, en hield jullie op de hoogte middels facebook (waaronder oa een foto van mijzelf op facebook haha). Ik werd zo lief door jullie gesteund, lieve appjes, cadeautjes en mailtjes stroomden binnen.


De persconferentie met het beslissende woord kwam eruit, we mochten eerder open dan verwacht. Gelukkig waren alle beschermingsmiddelen al binnen. De persconferentie was 10 minuten bezig, ik weet dit nog zo goed. Rutte had verteld dat wij open mochten vanaf die maandag, en de telefoontjes stroomden binnen tot in de late uurtjes....! Heerlijk, wat een boost, het vertrouwen van mijn  klanten zo te mogen ervaren.

Inmiddels een paar maanden verder, helemaal gewend aan het nieuwe nu. Werken alsof ik de operatiekamer in ga, de salon grondig desinfecteren bij vertrek, en continue (mijn grootste vriend) de flexibele glasplaat ertussen. Dit maakte niks uit, het was heerlijk open te kunnen blijven.


14 December........THE MOST WONDERFULL TIME OF THE YEAR!

Heerlijk de kerst komt eraan, lekker mijn klanten verwennen en nog mooier maken voor de feestdagen. Maar toen kwam s'middags het bericht te moeten sluiten vanaf 00:00 uur, en s'avonds werd dit definitief bevestigd. Wauw... die nacht al??? Dus afgelopen zaterdag was mijn laatste werkdag geweest?! In welke achtbaan ben ik beland...?

De volgende dag ben ik de bestellingen die maandag en dinsdag binnenstroomden gaan rondbrengen, en heb ik al mijn producten weer helemaal klaar gemaakt for AT HOME DELIVERY SERVICE.


Velen van jullie heb ik inmiddels al gesproken, maar helaas nog lang niet allemaal. Ik krijg heel veel lieve bemoedigende appjes en telefoontjes. Tuurlijk is het enorm naar, de most wonderfull time of the year.... de weken van het jaar waarin ik zou gaan knallen.

Ik denk bij mijzelf op de momenten dat ik lichte paniek ervaar, wat heeft dit mij voor moois gebracht?

Ik ben gegroeid, ik heb zakelijk leren omgaan met tegenslagen, creatief leren omgaan met social media en het contact onderhoud met mijn klanten ( ik sta nu zelfs op de foto met een gekke kerstmuts op terwijl ik in de eerste lockdown niet eens op de foto durfde ). Weet u, ik kom hieruit samen met DE PURE BELEVING, sterker dan ooit.....geen berg is te hoog voor mij!


Dank voor al uw vertrouwen het afgelopen jaar in mij en De Pure Beleving.

Ik gaf u graag een persoonlijk kijkje in mijn beleving van dit jaar. 

Ik wens u hele fijne kerstdagen ondanks de bijzondere omstandigheden, en een heel gezond en liefdevol nieuwjaar!


Liefs Aimée Horsman