De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Het voorjaar en uw huidverzorging

Blog - 05 maart 2024 in

Het voorjaar en uw huidverzorging

Tips van De Pure Beleving.


Het voorjaar is een tijd van vernieuwing, en dat geldt ook voor onze huidverzorgingsroutine. Na maanden van kou en droge lucht, heeft onze huid wat extra liefde en aandacht nodig om te stralen in het nieuwe seizoen. Gelukkig zijn er tal van eenvoudige maar effectieve tips, waarvan ik hoop dat ik u wat mag bijbrengen. Hier zijn enkele waardevolle inzichten om uw huid te laten stralen deze lente:


1. Hydrateer van binnenuit:

Begin uw dag met een glas water om uw lichaam te hydrateren na een nacht van rust. Hydratatie is essentieel voor een gezonde huid en voldoende water drinken is de eerste stap.

2. Reinig grondig:

Met de overgang naar warmer weer, kan onze huid meer talg en vuil produceren. Kies een milde reiniger die grondig reinigt zonder de natuurlijke oliën van je huid aan te tasten. Voor advies mag u altijd De Pure Beleving benaderen, zodat we de juiste reiniger op uw huidtype kunnen afstemmen.

3. Exfolieer regelmatig:

Verwijder dode huidcellen en onthul een frisse, stralende teint door regelmatig te exfoliëren. Kies voor een zachte lysing of scrub, afhankelijk van uw huidtype en gevoeligheid.

4. Bescherm uw huid tegen de zon:

Nu de dagen langer worden en de zonkracht toeneemt, is het belangrijk om uw huid te beschermen tegen schadelijke UV- stralen. Gebruik een breed-spectrum zonnebrandcrème met minimaal een SPF 30, zelfs op bewolkte dagen.

5. Voed uw huid met antioxidanten:

Geef uw huid een boost met antioxidantrijke serums en crèmes. Vitamine C, vitamine E en groene thee- extract zijn slechts enkele voorbeelden van krachtige antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het behouden van een jeugdige uitstraling.

6. Overweeg een professionele behandeling:

Maakt een afspraak bij De Pure Beleving voor een professionele gezichtsbehandeling aangepast aan uw huidbehoeften. Van hydraterende gezichtsbehandelingen tot diepgaande reinigingen, De Pure Beleving kan uw huid een oppepper geven en u laten stralen dit voorjaar.

7.Luister naar uw huid:

Elk huidtype is anders en heeft unieke behoeften. Luister naar uw huid en pas uw routine aan op basis van wat het nodig heeft. De Pure Beleving kan u helpen bij het afstemmen van de beste producten en de behandelingen voor uw huid.


Het voorjaar is de perfecte tijd om uw huidverzorgingsroutine op te frissen en uw huid klaar te maken voor de komende warmere maanden. Met deze tips hoop ik dat u kunt genieten van een stralende en gezonde huid, klaar om de wereld tegemoet te treden met nog meer vertrouwen en schoonheid.


Liefs, Aimée