De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Ik verzorg uw gezicht, maar wie is nu eigenlijk het gezicht achter De Pure Beleving?

Blog - 14 januari 2020 in Tips, Salon.

Ik verzorg uw gezicht, maar wie is nu eigenlijk het gezicht achter De Pure Beleving?

TIME FLIES.....

2020...een nieuw jaar met veel goede voornemens!

Een supermooi begin om mijn nieuwe website te mogen lanceren. Ik hoop dat u net zoveel geniet als wanneer ik de website zie, met al zijn verbeterpunten. En onder andere een nieuw onderdeel, de blogs, die regelmatig vernieuwd worden. Hier worden actuele onderwerpen besproken op het gebied van schoonheid.


Hier sta ik dan, Aimée Horsman, bedreven schoonheidsspecialiste met enorm veel passie voor mijn vak. 35 Lentes jong en 31 januari mijn 5-jarig jubileum, wat wij op zaterdag 28 maart volledig in samenwerking met De Kapper Van Nu in de schijnwerpers zullen zetten.

Trots om jullie een kijkje te mogen geven achter de schermen, wie is Aimée Horsman en hoe is De Pure Beleving tot stand gekomen?

Ik was 16 jaar oud toen ik mijn Mavo diploma op zak had. Ik wist het zeker, ik wilde mensen mooi en nog verzorgder maken, vond het prachtig ze in de watten te leggen en ze stralend en blij de deur uit te laten gaan. Ik ging de basis opleiding van 3 jaar doen en werkte daarnaast in een parfumeriezaak als bijbaan op de zaterdagen. Tijdens deze opleiding stelde mijn ouders het bekende zolderkamertje ter beschikking. Hier behandelde ik af en toe vrienden en familie, om het vak goed onder de knie te krijgen. Op mijn negentiende behaalde ik mijn diploma schoonheidsverzorging niveau 3, maar had het idee dat ik nog zoveel meer uit mijn vakgebied kon halen. Zo begon ik de 2- jarige voorgezette opleiding schoonheidsspecialiste. Deze opleiding bracht mij naar een niveau, waarbij onder andere huidtherapeut of onderwijzeres in mijn vakgebied ook binnen de mogelijkheden lag. Tijdens deze opleiding wilde ik heel graag actiever werkzaam worden met mijn beroep. Daarom ben ik gaan solliciteren bij parfumerie Mieke in Waddinxveen.

Het begin wat een opstapje bleek te zijn, naar het verwezenlijken van mijn droom....

Het was een heerlijke tijd, waarbij ik heel veel geleerd heb. Waarbij ik van een jong meisje tot een getrouwde vrouw en mamma van een heerlijke zoon geworden ben. Na overname van Ici Paris, vele veranderingen en een continu terugkomende kriebel of ik wel of niet voor mijzelf zou beginnen, kwam ik in contact met Chantal, eigenaresse van De Kapper Van Nu. Het zou een prachtig concept gaan worden om de samenwerking met elkaar aan te gaan. Het pand waar zij naar toe gingen verhuizen, bleek een ruimte voor mij ter beschikking te hebben.


Inmiddels 5-jarig jubileum, wie had dat gedacht?

Veel geleerd, doelen nagestreefd, gegroeid, stappen gemaakt en dromen verwezenlijkt....

En dit wil ik blijven doen, want wat is een mens zonder dromen, wat is een mens zonder uitdaging?


Dat is waar ik en De Pure Beleving voor staan!

Denk niet dat iets onmogelijk is, maar denk ik mogelijkheden. 

Ga ernaar leven, want alleen dan komen je dromen uit.


Warme liefdevolle groet,


Aimée Horsman

Eigenaresse De Pure Beleving