De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

De Pure Beleving blijft tijdelijk gesloten door het Corona virus tot 20 mei.

Blog - 19 maart 2020 in

De Pure Beleving blijft tijdelijk gesloten door het Corona virus tot 20 mei.

Lieve klanten,


Helaas heeft de schoonheidssalon de strijd niet gewonnen tegen het Corona virus. We zagen weken geleden iets naars gebeuren in het buitenland, iets waarover sommige van ons geintjes liepen te maken. Het leek zover van ons bed af, we moesten uitkijken met mensen die zich in de besmette gebieden hadden begeven. In een rap tempo hebben het aantal besmettingen zich uitgebreid. Het is momenteel zelfs zo agressief, dat men besmet kan raken door een stuk metaal of plastic indien deze binnen 72 uur hiervoor in aanraking is geweest met het virus. Men raakt besmet, bij sommige niet eens wetende van wat of van wie.


Risicogroepen? Hoezo risicogroepen, jongeren die kerngezond waren, sporters, ook sommige uit deze categorie belandden op de IC......


Ik vind met pijn in mijn hart nu het moment om mijn verantwoording te nemen. Het is dweilen met de kraan open, spelen met vuur....

Iets wat ik mijzelf nooit kan vergeven, mocht u, ikzelf of mijn gezin (doordat ik het heb overgedragen ) besmet raakt....

Nogmaals het was geen makkelijke beslissing, maar wel de verstandigste, om de salon voorlopig te sluiten. Vorige week hebben wij allen middels de nieuwe persconferentie vernomen dat de maatregelen verlengd zijn. Dit houdt in dat de schoonheidssalons onder andere ook gesloten zullen blijven tot minstens 20 Mei. Ik neem contact op met iedereen die tot deze tijd een afspraak heeft staan. We volgen de berichtgevingen van de RIVM op de voet, en hopen dat we rond die datum meer duidelijkheid hebben of zelfs open kunnen gaan en met u een nieuwe afspraak kunnen plannen.


Overigens vind ik het wel heel belangrijk dat u uzelf goed thuis verzorgt en u uzelf een thuisbehandeling kan geven met uw heerlijke producten. Daarom bied ik een bezorgservice aan iedere donderdag van de week. Mocht u een bestelling hebben dan hoor ik dit graag van u en zal ik dit contactloos bij u bezorgen.


Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, en zie u heel graag weer als er meer rust is.


Met een warme groet,


Aimee Horsman